streda 16. novembra 2016

Cviky na zadok podľa Jen Selter


Zrejme poznáte túto krásku, ktorá sa na Instagrame preslávila svojím vypracovaným pozadím. Tu je jej 5 obľúbených cvikov:

1. ZAKOPÁVANIE
Kľaknite si na všetky štyri, ruky sú na šírku ramien, nohy na šírku bokov. Pravú nohu ohnite v kolene a dvíhajte až kým bude chodidlo nad úrovňou zadku. Pomaly vráťte späť, no nedotknite sa kolenom zeme. Zopakujte 15 krát na každú nohu.



2. DVÍHANIE NOHY BOČNE
Kľaknite si na všetky štyri, ruky sú na šírku ramien, nohy na šírku bokov. Pravú nohu ohnite v kolene a dvíhajte bočne tak, aby sa stehno dostalo na vodorovnú úroveň s podlahou. Opakujte 15 krát na každú nohu.



3. ZAKOPÁVANIE V STOJI
Postavte sa oproti stoličke a chyťte sa oboma rukami. Zakopávajte pravú nohu čo najvyššie a kontrolovane vracajte do východzej polohy. Nevytáčajte sa pri tom v bokoch, stojte panvou rovno oproti stoličke. Opakujte 10 krát na každú nohu.



4. PULZOVANIE V DREPE
Postavte sa o niečo širšie ako na šírku ramien so špičkami vytočenými von. Ruky upažte pred seba. Urobte drep a potom v tejto pozícií urobte 10 menších drepov, opäť sa vystrite. Keď ste v drepe, vaše kolená by sa nemali dostať pred členky. Zopakujte 15 krát.



5. DREP S VÝKOPOM
Postavte sa o niečo širšie ako na šírku ramien so špičkami vytočenými von. Ruky upažte pred seba. Urobte drep a potom sa vráťte do východzej pozície a zároveň vykopnite nohu do boku. Zopakujte 10 krát na každú nohu.



Zdroj: Cosmopolitan.com
Foto: Kathleen Kamphausen
  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára